Diëtist

De diëtist is de meest succesvolle paramedisch professional op het gebied van voeding, gedrag en leefstijl bij zoveel ziekte als gezondheid. De diëtist verleent wetenschappelijk advies, begeleiding en ondersteuning bij klachten of ziektes die met voeding samenhangen of door voeding beïnvloed kunnen worden.

Lees meer

Leefstijl coach

Na het volgen van het post-hbo verkorte module; leefstijlcoach voor diëtisten, beschikt de diëtist over de competenties die er nodig zijn om mensen te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Lees meer

Orthomoleculaire diëtist

De orthomoleculaire diëtist heeft naast de vier jaar hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek, de opleiding orthomoleculaire geneeskunde afgerond.

Lees meer

Lamyae Barnak

Mijn passie is mijn werk!

Ik ben Lamyae Barnak, geboren in Marokko en sinds mijn twintigste levensjaar woonachtig in Nederland. Van huis uit heb ik altijd interesse gehad in gezondheid en voeding. Dit kwam door mijn moeder die altijd bewust bezig was met gezond en voedzame etenswaren. Thuis in Marokko aten we veelal gevarieerd en gezond voedsel zoals, verse groenten, fruit en vis.

Op een natuurlijke en ongedwongen manier ben ik altijd bezig geweest met gezondheid. Nadat ik naar Nederland verhuisde en een zoon kreeg, groeide mijn interesse in gezondheid en voeding steeds meer. Met mijn interesse en kennis over gezondheid en voeding die ik van huis uit heb meegekregen, begon ik aan mijn HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek.

In 2015 heb ik deze opleiding afgerond. Daarna de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd en afgerond in april 2019, de opleiding orthomoleculaire therapeut in juli 2020 en de post-hbo Voeding en diabetes in 2023 afgerond. Ik blijf regelmatig nascholingen en bijscholingen volgen om mijn kennis bij  te houden. Met mijn drive, opgedane kennis en kwaliteiten wil ik uw gezondheid verbeteren en dat is mijn passie!

De praktijk

De praktijk is op verschillende locaties gevestigd; in Leiden, Noord - en Zuidswest en Leidschendam. De locatie Leidschendam is snel te bereiken vanuit Den Haag.

Vind ons ook op Instagram

Bekijk en volg ons op instagram voor tips, recepten en nog veel meer!

parallax background

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd of heeft u toch nog vragen? U kunt deze altijd stellen via de mail of telefoon.

  • clients-hadoks
  • clients-kp
  • clients-nordenhaave
  • clients-rohwn
  • wsv-support